Beşiktaş Belediyesi Ramazan'a Hazır

Beşiktaş Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçenin çok sayıda noktasında gerçekleştireceği iftar ve ramazan etkinlikleri hazırlıklarını tamamladı.

Eklenme Tarihi: 17 Haziran 2015 Çarşamba

Barbaros Meydanı'nda iftar çadırı kuruldu.

Barbaros Meydanı'nda vatandaşların oruçlarını açabilmeleri için özel bir çadır kuruldu. Ramazan çadırında, iftarın ardından fasıl dinletisi ve çeşitli sohbetlerin gerçekleşeceği Ramazan programı başlayacak.

Ortaköy'de Boğaz'a karşı iftar!

Ortaköy Meydanı'nda ise kurulan masalarda vatandaşlar muhteşem boğaz manzarası eşliğinde iftar yapabilecekler. İftar sonrasında ise meydanda kurulan sahnede direklerarası gösterileri, orta oyunları, tiyatrolar gibi çeşitli Ramazan eğlenceleri de Beşiktaş kentlilerini bekliyor olacak.

Ramazan boyunca Abbasağa Parkı'nda her gün iftar verilecek.

Beşiktaş Belediyesi'nin hazırladığı diğer iftar noktası da Abbasağa Parkı. Ramazan ayı boyunca Abbasağa Parkı'nın içinde kurulan masalarda iftar verilecek.

Evlerine yetişemeyenlere "Çorba Çeşmeleri"

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen bir uygulamayla, yoğun ulaşım noktalarına kurulan "Çorba Çeşmeleri" evlerine yetişemeyen varandaşlara kolaylık sağlayacak.

Mahallelerde Sokak İftarları...

Beşiktaş Belediyesi ayrıca; 9 Temmuz'dan itibaren sırayla Beşiktaş'ın her mahallesinde sokak iftarı düzenleyecek.  Mahallelerde kurulacak iftar sofraları ve ramazan eğlencesi programını buradan öğrenebilrsiniz.