Hollywood yıldızı Steven Seagal, Beşiktaş Belediyesi’nin iftarına katıldı.

Steven Seagal, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde vereceği konser öncesi Beşiktaş Belediyesi'nin iftar çadırına uğradı.

Eklenme Tarihi: 17 Temmuz 2014 Perşembe

Aksiyon filmlerinin ünlü yüzü Steven Seagal, müzisyen kimliğiyle geldiği İstanbul’da Beşiktaş Belediyesi’nin Barbaros Meydanı’ndaki iftar çadırına konuk oldu. İftar öncesi Başkan Murat Hazinedar ile Beşiktaş sahilinde gezen Seagal, Türkiye’ye geldiği için mutlu olduğunu, İstanbul’u çok beğendiğini ifade etti.

Başkan Hazinedar da, “Öncelikle ramazan çok önemli bir ay. Beşiktaş İstanbul’un kalbi, İstanbul’un kalbinde bizimle buluştu. Bu akşam da konseri var. Konseri öncesi üstelik bir sanatçının hiç yapmayacağı bir şeyi yaptı. Bizi iftar sofrasında yalnız bırakmıyor.” sözleriyle Seagal’a teşekkürlerini iletti.

Seagal’a iftar çadırındaki vatandaşlar da ilgi gösterdi. Hayranları Seagal’ın bol bol fotoğrafını çekti. Steven Seagal, Av. Murat Hazinedar’ın olduğu bir fotoğrafı imzaladıktan sonra konser vermek üzere Barbaros Meydanı’ndan ayrıldı.