Beşiktaş Çağdaş’ta Art Show 2010

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Çağdaş’ta 18 sanat galerisini bir araya getiren büyük bir etkinlik düzenliyor. Beşiktaş Belediyesi’nin İlkini 2006 yılında gerçekleştirdiği “ART SHOW Sanat Galerileri Buluşması”nın beşincisi 7 Mayıs - 16 Mayıs 2010 tarihleri arasında Beşiktaş Çağdaş’ta izleyebilirsiniz.

“ART SHOW Sanat Galerileri Buluşması” bir yerel yönetim tarafından, plastik sanatlar alanında düzenlenen ilk sanat festivali olma özelliğine sahip. Etkinlik sanatseverlerin izleyici konumundan alıcı konumuna geçmesine, yeni koleksiyonların oluşmasına ve Türkiye’de sanat pazarının büyümesine destek olma amacını taşıyor 18 Galerinin 43 Sanatçı ile katıldığı Art Show 2010 sanat buluşmasın’da sergilenen 500 eser 7 – 16 Mayıs Tarihleri arasında satışa açıktır.

8 – 16 Mayıs Tarihleri arasında her gün 11:00 – 19:30 saatleri arasında izlenebilir.

ART SHOW 2010 ‘ da REYHAN ABACIOĞLU, KEREM AĞRALIGİL, MUSTAFA ALBAYRAK, ORHAN ABACIOĞLU, ALİ ALIŞIR, BURHAN ALKAR, HABİP AYDOĞDU, DUYGU BAĞLAN, NURİ BATTAL, ORHAN BENLİ, ZAHİT BÜYÜKİŞLEYEN, CİHAT BÜYÜKÖNDER, DEVRİM CAN, UĞUR ÇALIŞKAN, FİLİZ ÖZTÜRK DOĞAN, SELMA TUNA DOĞAN, BELGİN ONAR DURMAZ, HÜLYA DÜZENLİ, UĞUR EROĞLU, UĞURAL GAFUROĞLU, SAADET GÖZDE, METİN GÜÇLÜ, MEHMET GÜLER, MEHMET GÜN, MAHİR GÜVEN, CUMHUR KAPLAN, HİKMET KARABULUT, ŞÜKRÜ KARAKUŞ, AZİMET KARAMAN, HAYRİYE KOÇ, ZEKİNE KUNDUKAN, GALİP NAHİT NOYAN, FİLİNTA ÖNAL, VEDAT ÖRS, HÜMA ÖZAY, ŞAHİN PAKSOY, MİNE POYRAZ, FUNDA İYCE TUNCEL, NECMETTİN YAĞCI, AKIN YILDIRIM, SELÇUK YILMAZ, MÜJGAN ÖZKAYA YILMAZ, EKREM KAHRAMAN,HALE ŞAKAR ÜRKMEZGİL, ORHAN ALGÖK izleyicilere eserlerini sergileyeceklerdir.

“ART SHOW 2010 Sanat Galerileri Buluşması - V” etkinliğine katılacak galeriler;
ARDA SANAT GALERİSİ - ARES SANAT EVİ - ARNAVUTKÖY SANAT GALERİSİ