2. Engelliler Kariyer Günü 12 Kasım 2010

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba

Galatasaray Rotaract Kulübü ve Beşiktaş Belediyesi ortaklığı ile 2009 yılında düzenlenen Engelliler Kariyer Günü etkinliğinin ikincisi 12 Kasım 2010 tarihinde Beşiktaş Evlenme Dairesi’nde yapılacaktır. Engellilerin istihdam oranını arttırarak topluma sosyal entegrasyonunu kolaylaştırmayı hedefleyen Engelliler Kariyer Günü, engellilerin işverenlerle buluşmasını sağlıyor. İş arayan engelliler ve işverenler arasındaki iletişim kanalları açmayı amaçlayan Engelliler Kariyer Günü’nün bu sene ki proje paydaşlarından biri de Kariyer.net.

2009 yılında 150’de fazla engelli vatandaşın ve 25 firmanın katıldığı Engelliler Kariyer Günü’ne bu sene katılımın hem işverenler hem de engelliler tarafından daha yüksek olması bekleniyor. Engelli Günü kapsamında, konuyla ilgili seminerlerde engelli vatandaşlara bilgi veriliyor. Engellilerin özgeçmiş oluşturmasına yardım edilirken, işverenlerle birebir görüşebilecekleri ve kariyer hedefleri konusunda merak ettiklerini sorabilecekleri görüşme olanakları sunuluyor. Etkinliğe Beşiktaş Meydanı’ndan kalkacak engelli aracı ile ulaşmak mümkün.