Karışık Teknik Resim Sergisi Beşiktaş Belediyesi'nde

Beşiktaş Belediyesi yeni bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor. Tamamen soyut resimlerden oluşan sergideki eserler Ayşe Demirsoylu'ya ait.

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba

1964 İzmir doğumlu olan Demirsoylu, 1981'de FMV Işık Lisesi, 1986'da Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Ana Sanat dalından mezun oldu.

Çocukluğundan bu yana resme merakı olan sanatçı son dönemde kendisine özel tarzı ile yaptığı çalışmaları sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.

2005 yılında yoğun olarak resim çalışmalarına hız verdi. Tamamen hayal ürünü, soyut eserler yapan Demirsoylu, eserlerini çini mürekkebi, sulu, kuru, pastel boyalar ile kâğıt üzerine yapıyor.

Ayşe Demirsoylu'nun eserleri, 17 - 23 Ocak 2011 tarihleri arasında Beşiktaş Belediyesi Levent hizmet binasının girişinde yer alan sanat galerisinde görülebilir.