‘Üretken Düşünme Becerileri - Öğretmenin ve Ailenin Rolü’

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi tarafından okul öncesi ve okul çağındaki çocuklar için üretken düşünme becerilerini geliştirmeye yönelik eğitim seminerinin 2. bölümü, 22 Ocak Günü Ortaköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Üretken düşünmenin önemi, üretken düşüncenin çeşitleri ve ailenin üretken düşüncede rolünü konu alan seminer Dünya Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Konsey Başkanı ve International Center for Innovation in Education (ICIE) kurucusu Sayın Prof. Dr. Taisir YAMİN tarafından verildi. Katılımın yüksek olduğu seminer, soru cevap bölümü ile son buldu.