"Bir Ses, Bin Mutluluk" Takı Sergisi Beşiktaş Belediyesi'nde

Takı Tasarım ve El Sanatları Eğitmeni olan Berna Üzüm’ün Engelli çocuklara katkı amacıyla oluşturduğu ilk kişisel sergisi Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası’nda açıldı.

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba

1975 yılında İstanbul da doğan Üzüm, eğitimine halen A.Ö.F İşletme bölümünde devam etmektedir. Yedi yıl süreyle kendi alanında eğitmenlik yapan Üzüm, Bölümüyle ilgili olan staj eğitimini de Muammer Ketenci’nin yanında yapmıştır.

Hedefinin her zaman iyinin de iyisini yapmaya çalışmak olduğunu diel getiren Berna Üzüm bundan sonraki projesini de “Düşler Akademisi” için oluşturmayı planlamaktadır.

Çeşitli yerlerde bir çok karma sergiye katılan Takı Tasarım Eğitmeni Berna Üzüm’ün ilk kişisel sergisi olan “Bir Ses Bin Mutluluk” Takı tasarım sergisi 14–19 Şubat 2011 tarihleri arasında Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası’nda ziyaret edilebilecektir.