Tülay German'ın Hikayesi Beşiktaş'ta Anlatılıyor

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi'nin Şubat 2010'da başlattığı belgesel etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. “Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit” etkinlikleri kapsamında bu hafta “Tülay German: Kor ve Ateş Yılları” isimli belgesel gösterildi. Belgesel Akşamının bu haftaki konuğu İzzet Öz oldu.

Belgesel etkinlikleri Beşiktaş Belediyesi tarafından, Belgesel Sinemacılar Birliği ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin desteğiyle sürdürülüyor. Her Çarşamba saat 19:00 başlayan gösterimler Levent Kültür Merkezi Onat Kutlar Sinema Salonu’nda izlenebilir.