23 Nisan Bayramı Yapılan Karnavalla Çoşkuyla Kutlandı

Eklenme Tarihi: 25 Nisan 2011 Pazartesi

Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 10 bine yakın çocuğun katıldığı büyük bir etkinlikle kutladı. 23 Nisan 2011 Cumartesi günü Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen   “23 Nisan Çocuk Karnavalı”nda çocuklar çeşitli etkinliklerde yarıştı ve canlı müzik performansları ile eğlendi.

13:00’da başlayan etkinlikte, çocuklar saha içine kurulan şişme oyun gruplarında animatörler eşliğinde çok sayıda etkinlikte bulundu. Karnavala katılan bine yakın öğrenci, tesisin futbol sahasına kurulan oyun alanlarında zıpla yapış, tırmanma duvarı, denge oyunu, olimpik parkur, canlı bowling ve penaltı atma turnuvalarında yarışmanın yanı sıra, özel olarak hazırlanan şişme oyun gruplarında oyunlar oynadı, yapılan çekilişlerde çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Grup Gündoğarken ve çocuk korosu ile birlikte birçok sürpriz sanatçı sahne performansları ile katılımcılara zevkli dakikalar yaşattı. Ayrıca “Sağlıklı Çevre” konulu resim yarışmasının ödül töreninin de yapıldığı etkinlikte; ödül kazanan ilköğretim okulu öğrencilerine ödülleri dağıtıldı.

23 Nisan Çocuk Karnavalı’nda başta ana sponsorlar Burger King, Pal FM olmak üzere pek çok önemli marka bu mutlu günlerinde çocuklara hediyeler dağıttı,