Beşiktaşlı Çocuklar “Foça Deniz Kampı”ndaydı!

Foça Deniz Kampı'nın dördüncü ve son kafilesi İstanbul’a döndü.

Eklenme Tarihi: 01 Eylül 2014 Pazartesi

Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz deniz kampı sona erdi. Foça Deniz Kampı 4 - 30 Ağustos 2014 tarihleri arasında İzmir Eski Foça’da gerçekleşti. Dört dönemden oluşan ve her dönemi 5 gece 6 gün süren kampta öğrenciler, denize sıfır olan Hotel Leon’da konakladı. Leon Otel, deniz temizliği açısından mavi bayrağa layık görülen Mersinaki Koyu mevkiinde yer alıyor.

Foça Deniz Kampı’nda binicilik, voleybol, basketbol, okçuluk, futbol, drama, yüzme gibi dersler olmakla birlikte tekne gezisi, , basketbol, voleybol müsabakası, Foça yürüyüşü, Aqua Park gezisi gibi aktiviteler de yer aldı. Kamptan yaklaşık 700 çocuk faydalandı.

4 hafta boyunca yola çıkan her grubu Başkan Murat Hazinedar belediye binası önünden yolcu etti. Dönem sonlarında ise çocuklar sertifikalarını yine Murat Hazinedar’ın elinden aldı. Çocuklarla birlikte kamp dansı yapan Hazinedar “Yarınlara yapılacak en büyük yatırım, geleceğin mirasçısı çocuklarımızı en iyi şekilde anlayabilmektir. Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak ve onlara daha sosyal bir yaşam sunmak için çalışıyoruz” dedi.

Acun Ilıcalı Sürprizi!

Son hafta çocuklara bir de sürpriz vardı. Kampın son kafilesinin sertifika törenine Acun Ilıcalı da katıldı. Gençlerden büyük ilgi gören Ilıcalı, “Keşke şimdi ben de sizin yaşınızda olsaydım ve bu kampa öğrenci olarak katılsaydım.” dedi.

Kamplar devam edecek

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, öğrencilere kampların önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğinin müjdesini verdi. Başkan Hazinedar, “Seneye daha büyük kamplar düzenleyeceğiz. Kamplarımız yaz ve kış olarak da yapacağız. Kamplarımız bundan sonrada gençler, emekliler ve özürlüler için devam edecek. Ben de gençliğimde izci kamplarına gitmiştim, gençlerimize kamp zevkini yaşatacağız. Foça çok güzel bir yer, uzun yıllardır gelir gideriz, ayrıca arkadaşlarımızla birlikte Foça’yı tercih ettiğimiz için çok mutluyuz” diye konuştu.

Kamptan fotoğraflar ve videolar yayınladığımız sosyal medya hesaplarımız;
Twitter: @besiktaskamp
Instagram: @besiktaskamp