Beşiktaş Belediyesi Hacı Bektaş’ta!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar aralarında Meclis Üyelerinin ve Muhtarların da bulunduğu kalabalık bir grupla Nevşehir'deki Hacı Bektaş-ı Veli etkinliklerine katıldı.

Eklenme Tarihi: 18 Ağustos 2014 Pazartesi

Beşiktaş Belediyesi, Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerine 10 otobüs ve 500 kişilik bir grupla gitti. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Başkan yardımcıları, Meclis Üyeleri, Beşiktaş Mahalle Muhtarları, Beşiktaş Cem Vakfı Üyeleri, ve aralarında çok sayıda sanatçının da bulunduğu 500 kişiden oluşan kalabalık bir grupla Hacı Bektaş’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adına yaptırılan kültür merkezinin açılışına katıldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Hacı Bektaş Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerde Hacı Bektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu ile kardeşlik mesajları vererek Hacı Bektaş ilçesi ile dayanışma ve kardeşlik bağlarının daha da güçleneceğini söyledi.

Beşiktaş Belediyesi, aralarında çok sayıda yabancı konuğun da bulunduğu Hacı Bektaş-i Veli anma etkinliklerine, 50 adet bank, ses sistemi ve büyük bir ekranın yer aldığı dev bir sahneyi tır aracı ile Hacı Bektaş’a gönderdi.

Ali Rıza Selmanpakoğlu’nun ev sahipliğinde ilçede gezen Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Hacı Bektaş-ı Veli Külliyesini ziyaret ederek aslanlı çeşmede dua etti.
Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ayrıca, "Hacı Bektaş-ı Veli Dostluk ve Barış Ödülü" törenlerine de katıldı.