Barbaros Meydanı'nda Basketbol Rüzgarı!

Eklenme Tarihi: 18 Ağustos 2014 Pazartesi

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun ev sahibi olduğu Türkiye 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası’nın tanıtımları kapsamında organize edilen Uluslararası Basketbol Kampı 'Camp PASS IT ON' nedeniyle dünyanın dört bir yanından genç sporcular, 7 günlük basketbol, takım çalışması ve kültürel etkileşim programı için İstanbul’da bir araya geldi.

Basketbol, kültürel ve sosyal aktivitelerle dolu Camp PASS IT ON bir hafta sürdü. TBF’nin 55. yıl dönümüne özel, ülkemizden 55 genç sporcu da Camp PASS IT ON’da yer alıyor. Bu sporcuların arasında 12DABO Soma Şubesi’nden gelen 6 genç sporcumuz da yer alıyor.

Kampın son günü olan 17 Ağustos Pazar günü Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Barbaros Meydanı’nda sporcuların katılımı ile 3x3 sokak Basketbol turnuvası düzenlendi.

Organizasyon dahilinde sporcuların halkımızı tanıması, kültürümüz hakkında bilgi sahibi olması ve halkla kaynaşabilmesi adına Camp Pass ıt On 3x3 Basketbol Turnuvası Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Barbaros Meydanı'nda gerçekleşti.