Hayatı Paylaşmak İçin Engellere Dokunuyoruz!

Beşiktaş Belediyesi, 17-22 Eylül tarihleri arasında Altınoluk Küçükkuyu’da değişik yaş gruplarından, 100 engelli ile birlikte sosyal yaşamda aktif paylaşım için buluştu.

Eklenme Tarihi: 22 Eylül 2014 Pazartesi

Tüm engel gruplarından, değişik yaş gruplarındaki 100 engelli, “Engelsiz Beşiktaş Sosyal Yaşamda Aktif Paylaşım Kampı” için 16 Eylül 2014 Salı gecesi Beşiktaş Belediyesinin kamp merkezi Altınoluk, Küçükkuyu’ya hareket etti. Beşiktaş Belediyesinde görev yapan yöneticilerin de katıldığı kamp programında, sanatsal etkinlikler, spor faaliyetleri, yüzme derslerinin yanı sıra çevre gezileri, canlı kitap okuma saatleri ve dokunarak şehri keşfetme gezileri yer aldı. Küçükkuyu, tarihi zeytin ağaçları ile çevrelenmiş, dünyanın en fazla oksijen yoğunluğu bulunan yerlerinden birisi. Küçükkuyu’nun antik yerleşim yerlerini dokunarak keşfettik. 6 gün sürecek kamp programı içerisinde eğlence ve sosyal aktivitelerin yanı sıra bilgilendirme söyleşileri de gerçekleşti.

Kamp Merkezi

Yeşil İda Tatil Köyü Edremit’e 28 km, Assos’a 17 km, Altınoluk beldesine 6 Km, Küçükkuyu beldesine 3 km uzaklıktadır.

Kamp Aktiviteleri
• Eğitim kampımıza hoş geldin partisi
• Tarihi güzellikleri keşfetmek
• Sanatsal etkinlikler (tiyatro, dans ve müzik gösterisi)