Beşiktaş Belediyesi Yaz Okulu Başladı

Beşiktaş Belediyesi'nin Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirerek onları faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla düzenlediği Yaz Okulu kursları başladı.

Eklenme Tarihi: 15 Temmuz 2011 Cuma

Yüzme, İngilizce, Futbol, Tenis, Drama, Bale, Keman, Gitar, Voleybol, Basketbol branşlarının olduğu Yaz Okulu’nda 7- 16 yaş grubunda 2 bin 500 öğrenci bulunuyor.

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Yüzme kursu; Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri İngilizce, Futbol, Tenis, Drama, Bale, Keman ve Gitar kursu; Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Voleybol kursu; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Basketbol kursları ile çocuklar yaz tatilini kaliteli zaman geçirerek değerlendiriyorlar. Beşiktaş Belediyesi Yaz Okulu kursları Eylül ayının ikinci haftasına kadar devam edecek.