Seda Akgül İle Halk Günü Sohbetleri

Akatlar Kültür Merkezi

Etkinlik Tarihi: 27 Ekim 2014 Pazartesi

Meme Kanseri bilinçlendirme ayı olan Ekim ayı kapsamında, Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Zeynep Civelek Çaynak'ın, belediyemiz ve Türk Kanser Derneği ile ortaklaşa düzenlediği, sunuculuğunu ise televizyon programcısı Seda Akgül'ün gerçekleştireceği "Bana Olmaz Dememeli" adlı etkinlik 27 Ekim Pazartesi günü, 12:00 ile 15:00 saatleri arasında Akatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Etkinliğe, Ses Sanatçısı ve Meme Kanseri Gönüllü aktivisti Zeliha Sunal da konuk olarak katılacak.

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Zeynep Civelek Çaynak ve Medikal Onkolog Doç. Dr. Sezer Sağlam tarafından vatandaşlar erken teşhis ve tedavi konusunda bilgilendirilecekler.

"Bana Olmaz Dememeli" etkinliğinde katılımcılara sağlık kuruluşlarından ücretsiz meme kontrolü hediye edilmesi planlanıyor. Bu sağlık kuruluşları eğer isterlerse meme kontrolü konusunda kuruluşlarının tanıtımını bir mini-stand açarak yapabilecekler.

Program ayrıca web sitemizden canlı olarak yayınlanacak.

"Bana Olmaz Dememeli"
Tarih: 27 Ekim 2014 Pazartesi