3. Deprem Zirvesi Fulya Sanat’ta Gerçekleşti!

3. Deprem Zirvesi 2014, Türkiye Deprem Vakfı ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile “Kent ve Risk” temasıyla Fulya Sanat'ta düzenlendi.

Eklenme Tarihi: 12 Kasım 2014 Çarşamba

Türkiye Deprem Vakfı, 2012 yılında başlattığı ve sürdürülebilir bir etkinliğe dönüştürdüğü "Deprem Zirvesi"nin 3.sünü, "Her Şey Bir Anda Olur", "Yaşamımız, Riske Atılmayacak Kadar Değerli" sloganıyla, 12 Kasım Çarşamba günü Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Fulya Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Depremden korunma kültürünün oluşturulmasında birlikte yol alma, toplumsal farkındalığa ve hazırlığa katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "Kent ve Risk" temalı "Deprem Zirvesi 2014"e pek çok farklı disiplinden STK temsilcisi ve depreme hazırlıkta dikkat çeken uygulamaların sahibi kurumlar katıldı.

Fulya Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen, ''Kent ve Risk'' temalı ''Deprem Zirvesi 2014''e Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da katıldı. 3. Deprem Zirvesi’nde konuşan Başkan Hazinedar, depremle ilgili ilçede yaptırdıkları bilimsel çalışmaları anlattı. Hazinedar, konuşmasında depremden korunmaya ve bu konuda farkındalığın arttırılması konusuna dikkat çekti.

Türkiye Deprem Vakfı Kurucu Üyesi Prof. Dr. M. Hasan Boduroğlu, konuşmasının ardından zirvenin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’a plaket verdi.

Zirve, çeşitli üniversitelerden akademisyenlerin katılımıyla ''Kent ve Risk'' konusunun tartışıldığı oturumlarla devam etti.

Ayrıntılı Bilgi İçin: www.turkiyedepremvakfı.org.tr