3. Deprem Zirvesi

Fulya Sanat

Etkinlik Tarihi: 12 Kasım 2014 Çarşamba

3. Deprem Zirvesi 2014, Türkiye Deprem Vakfı ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile “Kent ve Risk” temasıyla düzenleniyor.

“Türkiye Deprem Vakfı, 2012 yılında başlattığı ve sürdürülebilir bir etkinliğe dönüştürdüğü ’’DEPREM ZİRVESİ”nin 3.sünü, ’HER ŞEY BİR ANDA OLUR’’ “Yaşamımız, Riske Atılmayacak Kadar Değerli” sloganıyla, 12 Kasım günü İstanbul’da Fulya Sanat Merkezi’nde Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirecek.”

“Kent ve Risk” temalı “Deprem Zirvesi 2014”e pek çok farklı disiplinden STK temsilcisi ve depreme hazırlıkta dikkat çeken uygulamaların sahibi kurumlar katılacak.

Depremden korunma kültürünün oluşturulmasında birlikte yol alma, toplumsal farkındalığa ve hazırlığa katkı sağlayacak olan “Kent ve Risk” temalı “Deprem Zirvesi 2014” Fulya Sanat merkezi’nde…

Ayrıntılı Bilgi İçin: www.turkiyedepremvakfi.org.tr

Tarih: 12 Kasım 2014, Çarşamba