Beşiktaşlı Öğretmenler Candan Erçetin Konseriyle Coştu!

Beşiktaş Belediyesi, Öğretmenler Gününde Beşiktaş’a emek veren öğretmenler için Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde “Candan Erçetin Konseri” düzenledi.

Eklenme Tarihi: 25 Kasım 2014 Salı

Beşiktaş Belediyesinin düzenlediği Candan Erçetin Konseri, Akatlar MKM’de gerçekleşti. Öğretmenler günü kutlama konserine, Beşiktaş’a emek veren binlerce öğretmen geceye davet edildi.

Konser öncesi konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Beşiktaş’ta yaşayan Öğretmenlere bir de müjde verdi. İlçe Milli Eğitim ve Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen projenin detayları hakkında bilgi veren Başkan Hazinedar, “Her hafta sonu bir okulumuzun öğretmenlerine İstanbul dışında bir otelde hem tatil hem de kampa alacağız. Belki bir haftada iki okul olabilir. Çok güzel bir yer hazırladık sizlere” dedi.

Saat 19.00’da gerçekleşen kokteyl ardından konser salonuna geçen öğretmenler, Candan Erçetin şarkılarıyla keyifli bir akşam geçirdiler. Salonu tıklım tıklım dolduran öğretmenler, bu özel gecede sahne alan Candan Erçetin'in sevilen şarkılarına eşlik ettiler.

Candan Erçetin, 20 yıllık öğretmenlik hayatında ilk kez meslektaşlarına bir 24 Kasım’da konser verdiğini söyleyerek, gecenin bu sebeple kendisi için özel olduğunu ifade etti.

Öğretmenlik mesleğine gönlünü ve yıllarını vermiş olan 1929 doğumlu Çapa Kız Öğretmen Lisesi Mezunu Müjgan Hazinedar, gecede öğretmenler için yazdığı şiirini seslendirerek salondakileri duygulandırdı. Salonda bulananların beğenisini toplayan şiir sonrasında, öğretmenler tarafından ayakta alkışlandı.

Gecenin sonunda konsere katılan tüm öğretmenlere içerisinde kırtasiye malzemeleri olan laptop çantaları hediye edildi.