Başkan Hazinedar’dan Medya Ziyaretleri

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, hafta boyunca medya kuruluşlarına nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Eklenme Tarihi: 05 Aralık 2014 Cuma

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar medya kuruluşlarına gerçekleştirdiği ilk ziyarete Beşiktaş’ta bulunan basın kuruluşlarıyla başladı.

İlk ziyaretini Sabah Gazetesi’ne gerçekleştiren Başkan Hazinedar, gazetenin genel yayın yönetmeni Erdal Şafak ile görüştü. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Hazinedar, Beşiktaş’a yönelik projelerini anlattı. Ardından da ATV binasında Genel Müdür Adem Gürses’i ziyaret eden Hazinedar, 45 dakika süren görüşmede Beşiktaş’ı ve projelerini anlattı.

ATV Genel Müdürü Adem Gürses

Başkan Hazinedar’ın bir sonraki durağı ise Türkiye Gazetesi oldu. Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Dr. İsmail Kapan ve gazetenin Yazı İşleri Müdürleri Sadık Söztutan ve Mustafa Bilim ile görüştü. Görüşmenin konusu, hem siyaset hem de medyaydı. Ardından aynı kurum içinde bulunan İHA ziyaret edildi. Genel Müdür İsmail Ballı’yı ziyaret eden Başkan Murat Hazinedar, İhlas Haber Ajansı’nın ne kadar önemli bir ajans olduğuna vurgu yaptı.

Türkiye Gazetesi

İhlas Haber Ajansı

Bu görüşmenin ardından ise CNN TÜRK ve Kanal D yöneticileri ile ortak bir görüşme gerçekleştirildi. Kanal D binasında gerçekleşen görüşmede Hazinedar, Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, CNN TÜRK Ceo'su Barış Tunay ve Kanal D Haber Koordinatörü Cüneyt Özdemir ile görüştü. Sıcak bir ortamda geçen görüşmede Murat Hazinedar Beşiktaş’ta gerçekleşecek projeleri anlattı.

CNN TÜRK ve Kanal D

Başkan Hazinedar, Ciner Yayın Holding Grubu Yönetim Kurulu Başkanı M. Kenan Tekdağ ile görüşmesi ardından
Show Tv Haber Spikeri Ece Üner ile de projelerini paylaştığı keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

M. Kenan Tekdağ

Ece Üner