Konaklar Mahallesi’nde Site Yöneticileriyle Toplantı

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Konaklar Mahallesi Site Sakinleri ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Eklenme Tarihi: 09 Aralık 2014 Salı

Başkan Hazinedar, 8 Aralık Pazartesi günü Konaklar Mahallesi, Orbir Sitesinde, site yöneticileri ve sakinleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Hazinedar’ın yanı sıra toplantıda belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar ve ilgili müdürler de yer aldı.

Site sakinleri tek tek söz alarak sorun ve taleplerini dile getirdiler. Toplantı boyunca ifade edilen sorunlar ve çözüm önerileri not edildi. Karşılıklı fikir paylaşımı ve açık oturum şeklinde ilerleyen toplantıda vatandaşlar da isteklerini dile getirme fırsatını buldu.

Başkan Hazinedar toplantı sonunda halkın yönetime doğrudan katıldığı çoğulcu demokrasilerde hiçbir sorunun çözümsüz kalmayacağını vurguladı.