Mutlu Şehir Sinop’un Hamsisi Beşiktaş’ta!

Beşiktaş Belediyesi, Sinop Ticaret Odası İşbirliğiyle 10 Aralık Çarşamba günü saat 13.00’te, Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda Hamsi Şenliği düzenledi.

Eklenme Tarihi: 11 Aralık 2014 Perşembe

Türkiye’nin en mutlu şehri seçilen Sinop’un hamsisi, Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda düzenlenen “Hamsi Şenliği” ile Beşiktaşlılara bir lezzet şöleni sundu.

Saat 13.00’te başlayan olan etkinlikte, önce katılımcılara hamsi ikram edildi. Ardından Faruk K. konseriyle devam eden “Hamsi Şenliği”nde bir de çiğ hamsi yeme yarışması gerçekleşti. Bu keyifli etkinliklerin ardından da Şerafettin Çaylı verdiği konserle kulakların pasını sildi.

Hamsi Şenliğine katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, vatandaşlara elleriyle hamsi ikram etti.

Başkan Hazinedar, İstanbul’un kalbi Beşiktaş’ta, Kuzeyin İncisi Sinop’un hamsisini vatandaşla buluşturmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

13:00 Hamsi İkramı
13:30 Faruk K. Konseri
14:30 Hamsi Yeme Yarışması
15:00 Şerafettin Çaylı Konseri

Hamsi Şenliği 13.00 ile 16.00 saatleri arasındadır.