Türkiye’nin Kalbi Beşiktaş’ta Atacak!

Beşiktaş Belediyesi, Türkiye’nin en görkemli Yılbaşı Partisini Etiler’de düzenlemeye hazırlanıyor.

Eklenme Tarihi: 23 Aralık 2014 Salı

Beşiktaş Belediyesi, tarihinde ilk defa kapsamlı bir yılbaşı kutlaması gerçekleştiriyor. Beşiktaş sokakları şimdiden ışıl ışıl süslendi.

Yılbaşı gününde Nisbetiye Caddesi trafiğe kapatılacak, Bebek Yokuşu ile Tepecik Yolu ayrımı arasındaki bölüm, saat 18:00’den itibaren kutlamalara ev sahipliği yapacak. Cadde üzerindeki restoranlar, bistro ve ısıtıcılarını kırmızı halı serilmiş yola çıkartarak eğlenceye ortak olacaklar. Nisbetiye Caddesine iki adet dev ekran yerleştirilirken, ana sahne ise Akmerkez’in karşısında yer alan Zeytinoğlu Caddesi’nde yer alacak.

Ana sahnede, İstanbullulara görsel bir şölen sunacak olan “Mapping Show” gösterisi eşliğinde, “Radyo D” Dj’leri saat 19.00’dan itibaren İstanbul’u coşturmaya başlayacak.

Venüs Pastanesi önünde yer alan 2. Sahne’de ise gece boyunca; 20.00 – 01.00 saatleri arasında Saran Grup Yerli ve Yabancı Müzik Radyosu, DJ Performansı gerçekleştirecek.

Gecenin asıl sürprizi ise “Doğulu Kardeşler” olacak. Ana sahnede saat 21.30’da önce Ozan Doğulu DJ Performansı sergileyecek. Ardından da saat 23.00’te Kenan Doğulu İstanbullulara eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

Saatler gece 24.00’e yaklaştığında ise geri sayım Akmerkez’in kulelerinden gerçekleştirilecek. Ardından yılbaşı geceleriyle özdeşleşen görkemli bir “Havai Fişek Gösterisi” sunulacak.

Havai fişek gösterisi ardından Kenan Doğulu, etkileyici bir sürprizle tekrar dinleyicilerin karşısında olacak.

Pek çok yerli ve yabancı yayın kuruluşu Türkiye'nin yeni yıla giriş coşkusunu Etiler'den canlı yayın ile dünyaya duyuracak.

Yeni yılı ilk defa Beşiktaş’ta karşılayacak olan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar,” 2015'e hep birlikte geri saymak için Etiler Nispetiye'de olacağız. Beşiktaş'ta gerçekleştireceğimiz yılbaşı etkinliklerinin tamamı sponsorların katkılarıyla gerçekleşecektir. Etiler, Nisbetiye'de yapacağımız yılbaşı kutlamasına 500 bin üzerinde vatandaşımızın katılımını bekliyoruz” şeklinde konuştu.