İsmet İnönü’yü Anma Töreni

Türkiye Cumhuriyeti’nin II. Cumhurbaşkanı ve ilk Başbakanı İsmet İnönü Maçka Parkı’nda düzenlenen anma töreniyle anıldı.

Eklenme Tarihi: 25 Aralık 2014 Perşembe

CHP İstanbul İl Başkanlığı, İsmet İnönü’nün 41. Ölüm yıldönümü nedeniyle Maçka Parkı’nda bulunan İnönü heykeli önünde anma töreni düzenledi.

Anma törenine CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, aynı zamanda İsmet İnönü’nün torunu olan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, CHP Milletvekili Mahmut Tanal ve çok sayıda partili katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Başkanlar tarafından İsmet İnönü heykeline çelenk koyma merasimi gerçekleştirildi.

Tören sonunda CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın yaptığı basın açıklamasında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Beşiktaş Belediyesi olarak ölümünün 41. yılında İsmet İnönü'yü saygıyla anıyoruz.