Başkan Hazinedar’dan Noel Yortusu Ziyaretleri

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Noel Yortusu kapsamında patrikhane ve kilise ziyaretlerinde bulundu.

Eklenme Tarihi: 25 Aralık 2014 Perşembe

Noel Yortusunun kutlandığı bu günlerde Başkan Hazinedar, Hristiyan aleminin ruhani liderlerine kutlama ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Hazinedar, ziyaretlerine Fener Rum Patrikhanesi, Patrik I. Bartholomeos'a konuk olarak başladı.

Hazinedar, daha sonra Ermeni Katolik Patrikhanesi Başpiskoposu Levon Zekiyan ile görüşerek Noel Yortusunu kutladı.

Son olarak Süryani Katolik Korepiskoposu Yusuf Sağ’ı ziyaret eden Başkan Hazinedar, ziyaretlerinde barış ve dostluk mesajları verdi.

Ziyaretlerin ardından Başkan Hazinedar ve Hristiyan alemi ruhani liderleri birbirlerine yeni yıl armağanları sundu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Noel Yortusu ve yeni yıl ziyaretleri önümüzdeki günlerde devam edecek.