Yeni Yıl Coşkusu “Engel” Tanımıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Yılbaşı Partisine Katıldı.

Eklenme Tarihi: 29 Aralık 2014 Pazartesi

Başkan Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi’nin düzenlediği yılbaşı partisinde engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Dilek Sabancı Parkı’nda gerçekleşen partide, engelli vatandaşlarımızla birlikte pasta kesen ve dans eden Hazinedar, partiye katılan engellilere tek tek yılbaşı hediyelerini verdi.

Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Demirok, CNN Türk Muhabiri Gökçe Tümer’e engelli vatandaşlarla ilgili yaptığı başarılı haberler için plaket verdi.

Başkan Hazinedar yılbaşı partisi sonrası yaptığı konuşmada, yeni yılı engelli vatandaşlarla erkenden kutladığı için mutluluk duyduğunu ifade ederken, “2015'in engellerin kalktığı bir yıl olmasını diliyor, tüm engelli yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” şeklinde konuştu.