Beşiktaş Belediyesi 2015’e Merhaba Dedi!

Beşiktaş Belediyesi, bünyesinde çalışan tüm personel için “2015’e Merhaba” temalı bir yılbaşı partisi düzenledi.

Eklenme Tarihi: 31 Aralık 2014 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi, Kuruçeşme Suada Club’ta, tüm personelin katıldığı bir yılbaşı partisi düzenledi. Beşiktaş Belediyesi çalışanları, bu keyifli gecede 2014’ü uğurlayarak, 2015’e merhaba dedi.

Yılbaşı partisine; temizlik işçileri, belediye personeli, müdürler, başkan yardımcıları ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar eşi Özlem Hazinedar ile katıldı.

Suada’da düzenlenen 2015’e merhaba partisinde, Beşiktaş Belediyesi çalışanlarından oluşan koro geceye renk kattı. Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu Ses Sanatçısı Recep Alper Çevirel şefliğinde, müzisyenler ve dansçılar eşliğinde Türk Müziğine ait pek çok şarkıyı seslendiren Beşiktaş Belediye Korosuna, bazı şarkılarda Başkan Hazinedar’da sahnede eşlik etti.

Gecede, Beşiktaş Belediyesi Oyun Gençlik ve Spor Kulübü Folklor ekibi de kısa bir performans sergiledi.

Gecenin en renkli anları ise temizlik işçileri ve Başkan Hazinedar’ın düet yaptığı sırada yaşandı. Sahnede Aşık Veysel’den “Uzun İnce Bir Yoldayım” ve Aşık Mahzuni Şerif’ten “ Çeşmi Siyahım” türkülerini seslendiren işçiler ve Başkan, uzun süre alkışlandı.

Düzenlenen yeni yıl partisinde belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Hazinedar, gecede çalışanları ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken “işçimizle, memurumuzla, sendikalı olanı, kadrolu olanıyla kadroda olmayanıyla, bütün kardeşlerimizle ayrım yapmadan yılbaşını birlikte kutluyoruz” şeklinde konuştu. Çalışanların emeğinin her şeyden daha önemli ve değerli olduğunu vurgulayan Başkan, yeni yıl için güzel dileklerde bulundu.

Seslendirdikleri türkülerle ve farklı yorumlarıyla, gece sonunda sahneye çıkan Boğaziçi Caz Korosu yılbaşı partisine damga vurdu.