Beşiktaş’ta Karla Mücadele Çalışmaları

Beşiktaş Belediyesi, kar ve buzlanmaya karşı mücadele için gerekli önlemleri aldı.

Eklenme Tarihi: 06 Ocak 2015 Salı

Beşiktaş Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, kar ve buzlanma ile mücadele için hazırlıklarını tamamladı.

Sitelere, ibadethanelere, muhtarlıklara, okullara, sağlık kuruluşlarına, diğer resmi kuruluşlara ve benzeri yerlere çuvallarla tuz bırakıldı.

İsteyen bina ilgililerine Beşiktaş Belediyesine ait garajlardan çuvalla tuz veriliyor. Tuzlama amaçlı olarak mahalleler 8 gruba ayrıldı.

Tuz yüklü iki kürekçi işçi takviyeli 8 kamyondan oluşan 8 ekip kuruldu. Bunlar öncelikli olarak mahallelerin ara sokaklarında çalışacaklar. Ayrıca ana caddelerde tuz serpmek üzere 2 Adet robot ve benzer caddelerde solüsyon serpmek üzere 3 Adet Arazöz göreve hazır bekletiliyor.

Geniş caddelerde “Kar Küremek” üzere 1 Greyder, 2 kepçe ve dar sokaklarda kar küremek üzere 2 adet “Bobcat Aracı” bulunuyor.

Bunlara ek olarak; Beşiktaş Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, 15 kişi, 25 kg’lik sırt pompası ile kaldırımlara solüsyon serpecek.

Bu işlerde; Temizlik İşleri ve Park Bahçeler, Fen İşleri Müdürlükleri personel desteği veriyor.

Acil durumlarda 444 44 55'i arayabilirsiniz.

Yeni Duyurular