Görme Engelliler İçin Film Gösterimi

Beşiktaş Belediyesi, “Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası” dolayısıyla 100 görme engelli çocuğa “Film Gösterimi” etkinliği düzenledi.

Eklenme Tarihi: 14 Ocak 2015 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi, Türkan Sabancı Görme Engelliler Okulu 1. kademede eğitim alan 100 engelli çocuğa kokteyl ve film gösterisi düzenledi.

Etkinliğe katılan görme engelli vatandaşlara, görme engelliler için özel olarak hazırlanan “Rimolar ve Zimolar: Kasabada Barış” filmi gösterildi.

Levent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen film gösterimi etkinliğinde “Rimolar ve Zimolar” filminin maskotları da yer aldı. Engellilerin keyifli anlar yaşadığı etkinliğin sonunda çocuklara oyuncak ve mp3 çalar hediye edildi.

Film gösterimine, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Demirok da katıldı.