Başkan Hazinedar Kongre Üyelik Kartını Aldı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş Jimnastik Kulübü "Kongre Üyelik Kartını" aldı.

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2015 Perşembe

Başkan Hazinedar, Beşiktaş Jimnastik Kulübünün Akaretler'deki binasında; Koç holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Sabancı ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bir araya geldi.

Hazinedar, toplantıda Beşiktaş’taki ve Beşiktaş Jimnastik Kulübüne yönelik çalışmalarıyla ilgili hedef ve projelerini paylaştı.

Toplantı sonunda M. Rahmi Koç, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'a “Kongre Üyelik Kartını” takdim etti.

Akaretler’de gerçekleşen toplantı sonrası, Türkiye’nin önde gelen iş adamları ve aynı zamanda Beşiktaş kongre üyesi olan Rahmi Koç ve Ömer Sabancı, Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ve kongre üyelik kartını alan Başkan Hazinedar hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.