Beşiktaş Belediyesi Kardeş Belediyelerini Unutmadı!

Beşiktaş Belediyesi, bakıma alarak yeniledikleri araçlarını ihtiyaç sahibi belediyelere gönderdi.

Eklenme Tarihi: 27 Ocak 2015 Salı

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Malatya, Artvin, Sinop, Çanakkale ve Tunceli’deki kardeş belediyelerin ihtiyacı olan araçları kardeş ilçelere gönderdi.

Hizmetlerine bir yenisini ekleyen Beşiktaş Belediyesi bu kez kardeş belediyeler için seferber oldu. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar kardeş belediyelerin ihtiyacı olan araçları temin ederek ilçelere gönderdi.

Beşiktaş Belediyesi’ne ait bir kamyonetin bakımı yapılarak Tunceli Ovacık’a bir kamyon gönderildi. Beşiktaş Belediyesi; Malatya Arguvan, Sinop Gerze, Çanakkale Geyikli ve Artvin Kemalpaşa kardeş belediyelerinin de araç ihtiyaçlarını karşılayarak, gerekli olan araçları bölgeye gönderdi.

Kardeş belediyemiz olan Artvin Kemalpaşa Belediyesi'ne bir kamyonet ve kardeş belediyemiz Arguvan Belediyesi'ne bir çöp kamyonu gönderildi.

Kardeş belediyelere hediye edilen kamyon ve kamyonetleri, Başkan Yardımcısı Rifat Örnek teslim etti.