“Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit” etkinliğinde “Ekümenopolis” isimli belgesel gösterildi.

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba

İstanbul’u “Ekümenopolis” ile keşfedin!

Beşiktaş Belediyesi'nin, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Belgesel Sinemacılar Birliği'yle gerçekleştirdiği “Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit” etkinliği “Ekümenopolis” belgeseliyle devam etti. Dünyanın en gözde şehirlerinden İstanbul’un, zaman zaman ana haber bültenlerine konu olan değişimini ve bu değişimin altında yatan nedenleri sorgulayan “Ekümenopolis”, 8 Şubat 2012 Çarşamba akşamı Beşiktaş Belediyesi Levent Kültür Merkezi Onat Kutlar Sinema Salonu'nda izleyici ile buluştu.

Beşiktaş Belediyesi, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Belgesel Sinemacılar Birliği işbirliğiyle belgesel filmin yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında 8 Şubat 2012 Çarşamba akşamı “Ekümenopolis” belgeseli gösterildi. Gösterimin ardından söyleşiye Habervesaire editörü Gökhan Tan katıldı.

“Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit” etkinliği 15 Şubat Çarşamba akşamı yönetmenliğini Ümit kıvanç’ın yaptığı “16 TON” belgeseliyle devam edecek.