#AşkınSelfie’sini Çek 14 Şubat’a Venedik’te Gir!

Beşiktaş Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü için ödülü Venedik tatili olan #AşkınSelfie’si yarışması düzenliyor.

Eklenme Tarihi: 10 Şubat 2015 Salı

Beşiktaş’ta çekilen “Selfie” (özçekim) fotoğraflarını, Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden #AşkınSelfisi etiketiyle paylaşan çiftler 14 Şubat Sevgililer Gününü Venedik’te geçirme şansını yakalayacaklar.

Yarışmayı kazanan şanslı çift, Venedik’ten canlı yayınla Beşiktaş’taki Sevgililer Günü Kutlamalarına bağlanacaklar.

Bu etiketle paylaşılan fotoğraflar seçici kurul ve pek çok ünlü isimden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek ve birinci olan çift Sevgililer Günü’ne aşıklar şehri Venedik’te girecek.

*Başvurular sona ermiştir.

#AşkınSelfiesi

Jüri Üyeleri:
Av. Murat Hazinedar
Özlem Hazinedar
Siren Ertan Çarmıklı
Mehmet Coşkundeniz
Ayşe Kucuroğlu
Zeynep Ilıcalı
Federica Ferrari Bravo - İtalyan Konsolosu

*AşkınSelfie’si yarışmasının kazanan çifti, 10 Şubat Salı günü saat 16.00’da, Les Ottomans Hotel - Kuruçeşme’ de gerçekleşecek törenle, jüri üyeleri ve noter huzurunda belirlenecektir.

Beşiktaş Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

Twitter: @BesiktasBel