“Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit” etkinliğinde “Oyun Devam Etmeli” Belgeseli

“Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit” etkinliği her Çarşamba akşamı Beşiktaş Belediyesi Levent Kültür Merkezi Onat Kutlar Sinema Salonu'nda, saat 19.00'da gerçekleşecek.

Eklenme Tarihi: 17 Nisan 2012 Salı

Beşiktaş Belediyesi'nin Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Belgesel Sinemacılar Birliği ile düzenlediği “Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit” etkinliğinde 18 Nisan 2012 tarihinde “Oyun Devam Etmeli” adlı belgesel gösterilecek.

Angelis Andrikopoulou ve Argyris Tsepelikas yönetmenliğindeki “Oyun Devam Etmeli”, bir Yunan kentinin en kalabalık yerinde yaşayan çocukların oyun alanları olması için verdikleri mücadeleyi ele alıyor. Alexandria, Vlad, Chrysa ve çetenin diğer üyeleri okuldan sonra Christos'un evinin önünde toplanıp yatma saatleri gelene kadar top oynuyor. Ancak çevre sakinleri oyun oynayan bu çocuklara kötü sözler, tehditler ve hatta şiddetle saldırıyor.

Alexandria belediye başkanına giderek bu durumu görmesini sağlamaya karar veriyor. Bu, yıl boyu sürecek olan ve kentin kendilerinde oyun alanı vermesini sağlamaya yönelik bir kampanyaya dönüşüyor. “Oyun Devam Etmeli”, çocukların karşılaştıkları zorluklara rağmen kararlı kalışlarını gösteriyor.

OYUN DEVAM ETMELİ

Tarih: