9 Şubat Dünya Sigarayı Boykot Günü!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 9 Şubat Dünya Sigarayı Boykot Günü sebebiyle TSSD’nin düzenlediği basın toplantısına katıldı.

Eklenme Tarihi: 09 Şubat 2015 Pazartesi

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği (TSSD) "9 Şubat Dünya Sigarayı Boykot Günü" sebebiyle bir basın toplantısı düzenlendi. Sigaranın çağın en büyük hastalığı olduğunu belirten Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın, ”Türkiye’de her yıl 110 bin kişi sigara yüzünden hayatını kaybediyor” dedi.

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği (TSSD) tarafından düzenlenen ve Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın’ın başkanlığında yapılan basın toplantısına Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, TSSD Onur Kurulu Başkanı Sanatçı Selçuk Alagöz, TSSD İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Melahat Dönmez de katıldı.

TSSD OKULLARA GİRECEK

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, ”Sigara tüketimi sosyal hayatı, insan sağlığını, toplumsal sağlığı etkiliyor. Biz yerel yönetimler; önleyici tedbirleri alarak, önemli mesafeler kat ettik. Önleyici tedbirler dediğimizde belediye olarak mekanlarda, sosyal alanlarda, parklarda önlemler alıyoruz. Çevremde genç yaşlarda sigara tüketenleri görüyorum. Bununla ilgili de okullarda gereken eğitimi vermeliyiz. TSSD’yi okullara girme konusunda destekleyeceğiz” diye konuştu.

Toplantı sonunda, Türkiye Sigarayla savaş Derneği tarafından sertifikayla onurlandırılan Başkan Hazinedar ve tüm katılımcılar hep birlikte “Duman Avcıları” isimli şarkıyı seslendirdiler.

Ayrıntılı Bilgi İçin: www.ssder.org.tr