"Beşiktaş Müzik Fest" 5 Yaşında!

Beşiktaş Müzik Festivali’nin beşincisi 7 Nisan 2015 Salı günü, Fulya Sanat’ta gerçekleşecek.

Eklenme Tarihi: 11 Şubat 2015 Çarşamba

“Beşiktaş Müzik Fest” 5 Yaşında!

Beşiktaş Müzik Festivali’nin beşincisi 7 Nisan 2015 Salı günü Fulya Sanat’ta düzenleniyor. Lise öğrencilerinden oluşan grupların caz ve klasik müzik performansları bu yıl da izleyenleri büyüleyecek. Katılan eğitmen ve öğrenciler festival sonunda katılım sertifikalarını Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın elinden alacak.

Geçtiğimiz yıllarda Hollanda Kraliyet Akademisi Konservatuarı’nın da katıldığı etkinlik Türkiye'den çıkıp uluslararası bir boyut kazandı. Beşiktaş ilçesi okullarından başlayıp İstanbul'a ve ardından tüm dünyaya sıçrama vizyonuyla başlatılan etkinlik, alanında en önemli festival olma yolunda ilerliyor.

“Beşiktaş Müzik Fest”e katılmak için neler gerekiyor?

Beşiktaş Müzik Fest’e, belediyemize başvuran tüm liseler katılabilir. Başvuru için etkinlik gecesi sahnelenecek eserlerin videosunun etkinlik facebook sayfasına yüklenmesi gerekmektedir. Başvuru formu da aynı şekilde sosyal ağlardan ya da faks yoluyla tarafımıza ulaştırabilir. Festivale katılmak isteyen okulların 6 Mart 2015 Cuma tarihine kadar bizimle iletişime geçmesi gerekiyor.

Liseli Müzisyenler Beşiktaş Müzik Fest’te bir araya geliyor!

Ön elemeler, www.facebook.com/BesiktasFest adresine yüklenecek video aracılığı ile gerçekleştirilecektir.

Festivale Türkiye'den katılan ve ön elemeyi geçen her orkestra görevli öğretmeni vasıtası ile Beşiktaş Belediyesi ile iletişime geçecek ve 6 Mart 2015 Cuma günü saat 16.00 da belediye binasında gerçekleştirilecek toplantıya yetkili müzik öğretmenini gönderecek.

Provalar, 5 Nisan 2015 Pazar günü  ve 6 Nisan 2015 Pazartesi günü Fulya Sanat'ta gerçekleşecek, 7 Nisan 2015 Salı günü de Klasik ve Caz orkestraları sıralama dahilinde 10 dakikalık bir program sergileyecekler.

BAŞVURU FORMU İçin Tıklayınız.

ORKESTRA BİLGİ FORMU İçin Tıklayınız.

Facebook: www.facebook.com/BesiktasFest

Telefon: (0212) 319 42 42 / 4050