Türk Kalp Vakfı ve Türkiye Alzheimer Derneği Sağlık Sempozyumu

Akatlar Kültür Merkezi

Etkinlik Tarihi: 12 Şubat 2015 Perşembe

TÜRK KALP VAKFI VE TÜRKİYE ALZHEİMER DERNEĞİ SAĞLIK SEMPOZYUMU

SAĞLIĞINIZ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM ATIN!

Moderatör: Zahide Yetiş

Kalbini Hatırla, Sağlıklı Yaşa! Kalpten Beyne…

Türk Kalp Vakfı’nın önemli ve birinci amacı bilinçlendirme çalışmalarıyla halka kalp sağlığı ile ilgili önemli mesajlar vermektir.

Bu bağlamda, “Kalp ve Beyin Sağlığı Sempozyumu”, Beşiktaş Belediyesi, Türk Kalp Vakfı ve Türkiye Alzheimer Derneği işbirliğiyle, 12 Şubat Perşembe günü Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenleniyor.

"Sağlığınız için önemli bir adım atın!" sloganıyla çok önemli bilgiler ve mesajların verileceği sempozyumda Türk Kalp Vakfı Başkanı Semiramis Sekban, Türkiye Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Işın Baral Kulaksızoğlu'nun yanı sıra Kalp Sağlığı ve Kalp Hastalıkları konusunda Prof. Dr. Yıldız Tümerdem, Beyin Sağlığı ve Alzheimer Hastalığı konusunda ise Prof. Dr. Türker Şahiner konuşmalar yapacak.

İstanbul’un değişik bölgelerinde gerçekleştirilen sempozyumun üçüncüsü 12 Şubat 2015 Perşembe günü Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Sempozyum sonunda soru sormak isteyenler söz alarak merak ettikleri konularda bilgilendirilecekler.

Tarih: 12 Şubat 2015, Perşembe
Saat: 11.00 – 13.30 Saatleri arası