#AşkınSelfiesi’nin Kazananları Belli Oldu!

Beşiktaş Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında düzenlediği #AşkınSelfiesi isimli fotoğraf yarışması 10 Şubat Salı günü, noter huzurunda neticelendi.

Eklenme Tarihi: 08 Şubat 2016 Pazartesi

Beşiktaş Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında #AşkınSelfiesi isimli bir fotoğraf yarışması düzenledi. Kazanan çiftler 10 Şubat Salı günü, Les Ottomans Otel’de noter huzurda belirlendi.

Les Ottomans Otel’de gerçekleşen yarışmaya jüri üyesi olarak Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar, Zeynep Ilıcalı, Siren Ertan Çarmıklı ve eşi Gökhan Çarmıklı, Ayşe Kucuroğlu, İtalyan Konsolosu Federica Ferrari Bravo katıldı. Yarışmaya 300 civarında çift selfie gönderdi. Noter huzurunda gerçekleşen yarışmada seçilen çiftlere Venedik tatili hediye edildi.

14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında düzenlenen etkinlik ile ilgili bilgiler veren Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Venedik birazcık yurt dışı hikâyesi olan herkesin çok özel anılarının yaşandığı güzel bir şehir. Tabii ki onun da en güzel noktalarından biri, romantizmin zirvelerinden biri. Biz de Venedik’i tercih ettik arkadaşlarımızla beraber. Bu yarışmanın tacını alacak olan çiftler bize sundukları aşklarını orda daha anlamlı günlerle taçlandıracaklar.” ifadelerini kullandı. Hazinedar, “14 Şubat Sevgililer Günü, biz de bunu Beşiktaş’tan İstanbul’a, İstanbul’dan Türkiye’ye birkaç güzelliği bir arada yaşatalım istedik. Sevginin, aşkın zirvesini burada yaşayalım istedik ve sevgi ile başladık.” diye konuştu.

Yarışma sonrası Başkan Hazinedar jüri üyeleriyle birlikte selfie çekti ve hepsine Atatürk’ün Beşiktaş Günleri kitabını hediye etti.

Yarışmada Dereceye Girenler

1. Levent Çorapçı