Yıllar Sonra Yine Bir Arada!

Beşiktaş Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Barbaros Meydanı’nda unutulmaz bir konser etkinliğine imza attı.

Eklenme Tarihi: 16 Şubat 2015 Pazartesi

Beşiktaş Belediyesi yıllardır küs olan iki usta ismi; Kayahan ve Nilüfer’i Sevgililer Günü’nde aynı sahnede buluşturdu. Eski dostlar sahnede 1990 yılında Eurovision yarışmasına katıldıkları “Gözlerinin Hapsindeyim” isimli şarkıyı seslendirdi.

Beşiktaş Belediyesi "14 Şubat Sevgililer Günü" etkinlikleri kapsamında müziğin iki dev ismi Kayahan ve Nilüfer’i yıllar sonra aynı sahnede bir araya getirdi. Barbaros Meydanı’nda gerçekleşen konserde kalp şeklinde kurulan sahnede ilk önce Nilüfer sevilen şarkılarını seslendirdi. Ardından sahneye Kayahan’ın eşi İpek Açar çıktı. Kayahan bestesi olan “Sevgiliye” şarkısını Berk Gürman eşliğinde ilk kez müzikseverlerle buluşturan Açar, konser alanını dolduran müzikseverin büyük beğenisini topladı.

Uzun zaman sonra sahneye çıkan Kayahan ise sahneye kızları Aslı Gönül ve Beste Açar, eşi İpek Açar ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ile birlikte geldi. Sahnede Kayahan ve İpek Açar çifti ilk olarak “Seninle Her Şeye Varım Ben” isimli besteyi seslendirdi. Sonrasında “Ben Anadolu Çocuğuyum" isimli şiiri seslendiren Kayahan, sevenlerinden büyük alkış aldı. Kayahan’ın konser sonrası sevenlerinden helallik istemesi eşini ve sevenlerini duygulandırdı.

İki eski dost yıllar sonra aynı sahneyi paylaştı!

Gecenin beklenen sürprizi ise Kayahan ve Nilüfer’in birlikte sahne almasıydı. Uzun zamandır küs kalan dostlar, yıllar sonra ilk kez birlikte sevenlerinin karşısına çıktı. Müziğin usta isimleri sahnede 1990 yılında Eurovision yarışmasına katıldıkları "Gözlerinin Hapsindeyim" isimli şarkıyı seslendirdi. Kayahan’ın zaman zaman “Barıştık ama her an küsebiliriz” diye espri yapması herkesi eğlendirdi.

Venedik’te bulunan çiftlerin nikahı Barbaros Meydanı’nda kıyıldı!

14 Şubat etkinlikleri kapsamında düzenlenen #AşkınSelfiesi isimli fotoğraf yarışmasında Venedik tatiliyle ödüllendirilen çiftin 3G ile bağlanarak İpek Açar ve Suat Suna şahitliğinde nikahlarının kıyılması gecenin bir diğer sürpriziydi. Çift mutluluğa ’evet’ dedikten sonra Beşiktaş Belediyesine ve Başkan Murat Hazinedar’a teşekkür etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, herkesin sevgililer Günü’nü kutladığını belirterek, “Beşiktaş’ta, İstanbul’un kalbinde iki dev isim Kayahan ve Nilüfer ile buluşuyoruz. En güzel noktasında denizin, boğazın sahilin buluştuğu yerde şu anda onlarla buluşmanın keyfini sürüyoruz” ifadelerini kullandı.