Beşiktaş Belediyesinden İskeçe’ye Çıkarma!

Beşiktaş Belediyesi, İskeçe Karnavalına katıldı.

Eklenme Tarihi: 23 Şubat 2015 Pazartesi

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarlarından oluşan kalabalık bir heyetle İskeçe Karnavalına katıldı.

65 bin nüfuslu İskeçe'de karnavalı 200 bin kişi izliyor ve 35 bin kişi karnaval yürüyüşüne katılıyor. Bu sene de Beşiktaş Belediyesi karnaval süresince “Komşu”ya misafir oldu.

Başkan Hazinedar, meclis üyeleri ve muhtarlar, İskeçe’de protokol ile birlikte karnaval geçişini izledi.

İskeçe’deki Türk esnafı ziyaret ederek alışveriş yapan Başkan, onlarla bol bol sohbet etti.

İskeçe Türk Birliği Başkanı Ramadan Nizam'ı ziyaret eden Başkan, İskeçe’deki Türk vatandaşlarla gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Ardından İskeçe Belediye Başkanı Charalambos Dimarchopoulos'u ziyaret ederek belediye meclisini ve binalarını gezdi.

Başkan Hazinedar, Beşiktaş’tan İskeçe’ye Selam Götürdü!

Ziyaretleri ardından İskeçe sokaklarını gezen Başkan Hazinedar, “Beşiktaş'tan İskeçe'ye kurduğumuz kardeşlik köprüsü ile İskeçe halkına İstanbul'dan selamlar getirdik.” Dedi.