Rotary İle Meslek Edindirme İşbirliği!

Beşiktaş Belediyesi Rotary Meslek Edindirme Akademisi protokolü imzalandı.

Eklenme Tarihi: 04 Mart 2015 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi ile Uluslararası Rotary 2420. Bölge Federasyonu arasında Beşiktaş Belediyesi Rotary Meslek Edindirme Akademisi protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Levent Kültür Merkezi’nde yapılan törene Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Rotary 2016 Dünya Başkanı John Germ ve yetkililer katıldı.

Başkan Hazinedar, “Beşiktaş Belediyesi Rotary Meslek Edindirme Akademisi, teknik beceriye sahip, nitelikli eleman yetiştirilmesi ve mesleğinde ilerlemek isteyenler için çok önemli bir fırsat.” dedi.

Başkan, “Bugün temelini attığımız bu proje meyvelerini vermeye başladığında inanıyorum ki; ülkemize iyi bir model olacaktır. Benim halka eğitim hizmeti sunma adına hep bir hayalim vardı. Beşiktaş Belediyesi Rotary Meslek Edindirme Akademisi ile hayalim gerçekleşti. Beşiktaş Belediyesi Rotary Meslek Edindirme Akademisi toplumun her kesiminden yurttaşımızın birey olma bilincine destek sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.

Tören ardından, Rotary Kulübü ve Başkan Hazinedar, Beşiktaş Demokrasi Meydanı'nda kurulan gezici aşevinde vatandaşlara yemek ikram etti.