“Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit”

Eklenme Tarihi: 23 Mayıs 2012 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi’nin Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Belgesel Sinemacılar Birliği’yle ortaklaşa düzenlediği “Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit” etkinliği 3. yaşına giriyor. Etkinlik kapsamında her çarşamba saat 19:00’da Levent Kültür Merkezi’nde belgeseller gösteriliyor.

23 Mayıs Çarşamba Akşamı Saat 19:00'da Levent Kültür Merkezi'nde "Korku" isimli belgesel gösterilecek.

"KORKU"

Yönetmen:
Michiel van Erp

Hollanda / 2009 / 86’/ Flamanca, Türkçe altyazılı

Korku, Amsterdam’da endişe içinde yaşayanların hikâyesini konu alıyor. Bugün Hollanda’da psikolojik kaygılarla baş edenlerin ve tedavi gereksinimi duyanların sayısı gitgide artıyor. Film, bu insanların arasından birkaç kişinin hayatlarına devam etmek için boğuşmaları ve kalabalık kosmopolit şehir içerisinde nasıl yaşadıklarını gösteriyor.