Dünya Kadınlar Günü'nde MKM Etkinlikleri!

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde İsmail Ragıp Geçmen’in “Dünya Kadınları” fotoğraf sergisi ve eğitim - kişisel bakım stantları MKM’de…

Eklenme Tarihi: 06 Mart 2015 Cuma

Beşiktaş Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

8 Mart Pazar günü, İsmail Ragıp Geçmen’in “Dünya Kadınları” fotoğraf sergisi Mustafa Kemal Merkezi’nde olacak.

Usta belgeselci ve fotoğrafçı, İsmail Ragıp Geçmen’in Dünya Kadınlar Günü’ne özel fotoğraf sergisi MKM’de sanatseverlerle buluşacak. Sergi, 8 Mart’tan itibaren, 3 gün boyunca kapılarını açık tutacak.

Etkinlik günü, saat 16.00’dan itibaren stantlar kurulacak; kadınlara özel kişisel bakım ve eğitim uygulamaları gerçekleşecek. Ayrıca yine kadınlara özel hediye çekilişleri yapılacak.

8 Mart Pazar günü, saat 15.30, 16.30 ve 17.30’da Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası ve Beşiktaş Demokrasi Anıtı önünden Mustafa Kemal Merkezi’ne servisler kaldırılacak.

Akşam 19.00'da geçekleşecek olan kokteylin ardından çeşitli gösteriler, başarı öyküleri ve konuşmacıların katıldığı bir panel düzenlenecek.  Gecenin sonunda ise "Opera Twins" Didem ve Sinem Balık kardeşler Türk ve Arjantin ezgileriyle MKM sahnesinde olacak.

Tarih: 8 Mart 2015, Pazar
Saat: 16.00’dan itibaren
Yer: Mustafa Kemal Merkezi
Adres: Uğur Mumcu Cad. No:8