40 Yıllık Tecrübesiyle Beşiktaş Belediye Meclisinde!

Beşiktaş Belediye Meclisi Mart ayı oturumu Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de katılımıyla gerçekleşti.

Eklenme Tarihi: 06 Mart 2015 Cuma

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 40 Yıllık belediyecilik tecrübelerini Beşiktaş Belediye Meclisinde canlı yayında paylaştı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar şubat ayı meclis toplantısında; her ay meclis oturumlarına belediyecilik ve siyasi alanda tecrübelerini paylaşmak üzere bir konuşmacı davet edileceğini duyurmuştu.

Bu girişimci kararın ardından mart ayında Beşiktaş Belediye Meclisinin ilk konuğu Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün oldu.

Belediyecilikte 40 yıllık bir tecrübe ve birikime sahip olan Akgün, başarının ve halka dokunmanın püf noktalarını paylaştı.

Halka hizmetin sadece büyük hizmetlerle değil küçük hizmetlerle de gerçekleşerek büyüyeceğini ifade eden Akgün, belediyecilik hayatında en çok eğitime önem verdiğini vurguladı.

Başkan Hazinedar, oturum sonrası Akgün’e teşekkürlerini sunarak, “Rengarenk Beşiktaş” kitabını hediye etti.