Beşiktaş’tan Tüm Türkiye’ye!

Beşiktaş Belediyesinin sponsorluğu ve desteğiyle, Tunceli’de unutulmayacak bir konser etkinliği düzenlendi.

Eklenme Tarihi: 16 Mart 2015 Pazartesi

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Tunceli Gençlik Kolları Başkanlığı’nın, YGS'ye giren öğrencilere moral ve destek amacıyla organize ettiği “Duman Konseri” Beşiktaş Belediyesi sponsorluğuyla gerçekleşti.

Moğultay Mahallesi Seyit Rıza Meydanı’nı dolduran gençler Duman konseriyle coştu. Alanı dolduran binlerce Tuncelili, Duman’ın şarkıları ve unutulmaz performansıyla doyasıya eğlendi.

Tunceli’de düzenlenen konser etkinliğine CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar katıldı.

Konser öncesi konuşma yapan Ağbaba ve Hazinedar, konuşmalarında özgürlük ve barış mesajları verdiler.

Seyit Rıza Meydanı'nda toplanan binlerce insana konser öncesi hitap eden Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, başlattıkları proje kapsamında Türkiye’deki bütün illere böyle güzel etkinliklerle ulaşacaklarını vurguladı. Yine proje kapsamında her gidecekleri her kentte bir köyü onaracaklarını belirten Başkan Hazinedar, “Eğriyamaç Köyü, 1994 yılından beri boş. Köylülerimiz bu köyümüze dönmek istiyor ve inşallah bu köyümüzü beraberce inşa edeceğiz. Beşiktaş bu ülkenin değerlerinin en yüksek noktalarını paylaşıyor. Bu paylaşımda buradaki paylaşımın bir parçasıdır; müzikle yapılan paylaşım. Biz de Beşiktaş Belediyesi olarak bu projelerin her zaman içinde ve öncüsü olarak yer alacağız.” şeklinde konuştu.

Duman Grubu'nun konseri ardından, Dersimspor Kulübü'nün kurucularından Yaşar Kemal Moğultay, Veli Ağbaba ve Başkan Hazinedar'a teşekkür plaketi sundu, forma ve atkı hediye etti.