23 Nisan Fotoğraf Yarışması!

Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları eğlenceli bir etkinlikle buluşturuyor.

Eklenme Tarihi: 01 Nisan 2015 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında “Çocuk Gözüyle Beşiktaş” temalı bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

6-13 yaş arası çocuklar, Beşiktaş ilçesi sınırlarında çektikleri en fazla 3 fotoğraf ile “23 Nisan Fotoğraf Yarışması”na katılabilirler.

Yarışmanın Konusu Çocuk Gözüyle Beşiktaş!

6-13 yaşları arasındaki bütün minik fotoğrafçıların, 10 Nisan 2015 Cuma gününe kadar katılım koşullarında belirtilen e-posta adresine fotoğraflarını yollamaları gerekiyor. İlk üçe giren çocukları sürpriz ödüller bekliyor.

Beşiktaş Belediyesi 23 Nisan Fotoğraf Yarışması
Tema: Çocuk Gözüyle Beşiktaş

Katılım Koşulları

• Yarışma 6-13 yaş arası çocuklara açıktır.
• Her çocuk en fazla üç fotoğrafla yarışmaya katılabilir.
• Fotoğraflar Beşiktaş sınırları içinde çekilmelidir.
• Yarışmaya katılan çocuklar her biri 3 Megabayt’ı geçmeyen fotoğraflarını deryakaan@besiktas.bel.tr adresine göndermelidir.
• Fotoğrafların ekli olduğu e-postaya fotoğrafı çeken kişinin adı, yaşı, okuduğu okulun adı mutlaka yazılmalıdır.
• Yarışmaya katılan fotoğraflar JPEG formatında olmalıdır.
• Beşiktaş Belediyesi çalışanlarının ve birinci derecede yakınlarının çocukları yarışmaya katılamaz.
• Kazananların isimleri 23 Nisan 2015 tarihinde Beşiktaş Belediyesi resmi web sitesinden duyurulacaktır.
• Beşiktaş Belediyesi yarışmaya katılan fotoğrafları yarışmayla ilgili duyurularda fotoğrafçı ismi belirterek kullanabilir.
• Son katılım tarihi 10 Nisan 2015 Cuma’dır.