Beşiktaş Belediyesi'nin Ücretsiz Kursları Başladı

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Beşiktaş Kentlilerine ücretsiz olarak el emeğini değerlendirme ve meslek edindirme kursları sunuyor. Yabancı dilden el sanatları kurslarına, müzik ve gösteri sanatı kurslarından kişisel gelişim ve eğitim kurslarına, bilişim teknolojilerinden grafik ve fotoğrafçılık kurslarına kadar pek çok farklı alanda kendinizi yetiştirmek, geliştirmek ve bu kursların sonunda yeni bir mesleki beceri edinmek mümkün. Ardından, kurs programını başarı ile tamamlayan katılımcılara, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı eğitim sertifikaları verilecek.

2012-2013 Dönemi’nde eğitim verilen branşların eğitim içerikleri aşağıda belirtildiği gibidir.

2012-2013 Dönemi Ücretsiz Meslek Edindirme Kurslarının Programı için Tıklayınız

2012-2013 Dönemi Ücretsiz Meslek Edindirme Kursları Programı Detaylı Açıklamaları İçin Tıklayınız