Temizlik İşçilerinden 1 Mayıs Konseri!

Beşiktaş Belediyesi Temizlik İşleri Korosu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında coşkulu bir konser verdi.

Eklenme Tarihi: 04 Mayıs 2015 Pazartesi

Beşiktaş Belediyesi bünyesindeki temizlik işçileri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde anlamlı bir etkinlikle imza attı.

Temizlik İşleri Korosu Yine Sahnede!

Müzik eşliğinde marşlar söyleyen işçiler, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

Tören Sokak Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Temizlik işçilerinden oluşan koro, müzik eşliğinde marşlar söyleyerek 1 Mayıs’ı kutladı.

Beşiktaş Belediyesi bünyesindeki temizlik işçilerinden oluşan koroya dahil olan Başkanı Av. Murat Hazinedar da işçilerin söylediği marşlara eşlik etti. Hazinedar, 1 Mayıs Marşı’nı da işçilerle birlikte seslendirdi.

Başkan Hazinedar, “Onlar hem sokağa emek verip, hem güzel yürekleriyle bizlere en güzel türküleri söylüyorlar. Yüreklerine sağlık.” şeklinde konuştu.