19 Mayıs Gençlik Resitali!

Genç piyanist Utku Asan, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Zorlu Center PSM’de sahnede olacak.

Eklenme Tarihi: 07 Mayıs 2015 Perşembe

Beşiktaş Belediyesi genç müzisyenlere destek olmaya devam ediyor!

Yetenekli Piyanist Utku Asan, klasik müziği genç kuşaklara yaymak ve sevdirmek amacıyla resital ve konserler veriyor.

2012 yılında Maltepe Üniversitesi’ndeki ilk resitalinin ardından pek çok resital ve konser veren Utku Asan; Idil Biret, Hüseyin Sermet, Gülsin Onay, Denis Kozhukhin, Herbert Schuch, Lilya Zılbersteın, Karst De Jong, Muza Rubackyte, Jonathan Plowrıght, Johan Schmidt, Hılary Demske’nın masterclasslarına katılmış, bu virtüözlerce çok başarılı bulunup, parlak bir gelecek vaat ettiği yorumlarını almıştır.

Henüz 16 yaşındaki genç piyanist bu kez de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Zorlu Center PSM Şehir Sahnesi’nde klasik müzikseverlerle buluşacak.

Beşiktaş Belediyesi desteğiyle 20 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 19.00’da gerçekleşecek olan “Gençlik Resitali”ne katılım ise ücretsiz.

Tüm genç müzikseverleri 20 Mayıs’ta Utku Asan’ın “Gençlik Resitali”ne bekleriz.

Tarih: 20 Mayıs 2015, Çarşamba
Saat: 19.00
Yer: Zorlu Center PSM Şehir Sahnesi

*Katılım Ücretsizdir.

Program ve Detaylar İçin Tıklayınız.