Anneler Günü’nde Hıdırellez Şenliği!

Beşiktaş Belediyesi, Anneler Günü ve Hıdırellez Şenliği kutlamaları kapsamında Karanfilköy’de bir dizi etkinlik düzenliyor.

Eklenme Tarihi: 08 Mayıs 2015 Cuma

Hıdırellez Şenliği ile Yaza Merhaba Diyoruz!

Beşiktaş Belediyesi, 10 Mayıs Pazar Günü; Anneler Günü’nde coşkulu bir Hıdırellez Şenliği düzenliyor.

Anneler Günü’nde Hıdırellez Coşkusu!

Saat 13.30’da müzik yayını ile başlayacak olan etkinlik, konuşmalar ve çocuk şiirleri ile devam edecek.

Davul zurna ekibi, folklor gösterisi, yöresel sanatçılar ve yöresel ikramlar “Hıdırellez” kutlamalarına renk katacak.

Ahırkapı Roman Orkestrası ve Kemençe Sanatçılarının da yer alacağı şenlik 10 Mayıs Pazar günü saat 13.30’da Karanfilköy’de başlayacak.

Pazar gününün Anneler Günü olması vesilesiyle de tüm anneleri ve çocuklarını Karanfilköy’de gerçekleşecek olan coşkulu Hıdırellez Şenliği’ne bekleriz.

Tarih: 10 Mayıs 2015 Pazar
Saat: 13.30 - 17.00
Yer: Karanfilköy
Adres: Karanfilköy Mah. Uğur Mumcu Cad. MKM Karşısı

*Katılım Ücretsiz Olarak Halka Açıktır.

Program İçin Tıklayınız.