1. Ulusal İşitme Sağlığı Festivali!

Beşiktaş Belediyesi, OKSUD işbirliğiyle 14 Mayıs 2015 Cuma günü, “İşiterek Yaşa” temalı bir İşitme Sağlığı Festivali düzenliyor.

Eklenme Tarihi: 12 Mayıs 2015 Salı

İşiterek Yaşa!

OKSUD ve Beşiktaş Belediyesi engelleri aşmak için anlamlı bir etkinliğe imza atıyor.

“İşiterek Yaşa” temalı 1. Ulusal İşitme Sağlığı Festivali 14 Mayıs 2015 Cuma günü, gün boyu sürecek etkinliklerle Beşiktaş Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştiriliyor.

Saat 11.30’da Barbaros Bulvarı’nda başlayacak olan etkinlik gün boyu işitme testleri, eğitimler ve konuşmalarla devam edecek.

Beşiktaş Demokrasi Meydanı; dans gösterileri, müzik dinletileri ve daha pek çok eğlenceli etkinliğe sahne olacak.

1. Ulusal İşitme Sağlığı Festivali’nin asıl sürprizi ise Kutsi…

Sanatçı, Beşiktaş Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşecek olan festivalde sevilen şarkılarıyla sahnede olacak. Kutsi Konseri saat 18.00’de başlayacak.

Program İçin Tıklayınız.

Tarih:
14 Mayıs 2015, Perşembe
Saat: 11.30
Yer: Beşiktaş Demokrasi Meydanı

Katılım ücretsiz olarak halka açıktır.